Триває XVII Всеукраїнська наукова конференція «Сучасні проблеми прикладної математики та інформатики»

6 жовтня 2011 року у Дзеркальній залі Львівського національного університету імені Івана Франка розпочалася XVII Всеукраїнська наукова конференція «Сучасні проблеми прикладної математики та інформатики», присвячена 350-річчю ЛНУ.


Декан факультету прикладної математики та інформатики професор Ярема Савула привітав присутніх і зазначив, що цьогорічна конференція є мультиювілейною, адже відбувається у святковий час – відзначення 350-річчя Львівського університету, 90-річчя від дня народження засновника кафедри прикладної математики, професора Н. Флейшмана та 70-річчя від дня народження завідувача кафедри теорії оптимальних процесів, професора Михайла Бартіша.

Із віхами історії Львівського Університету ознайомив присутніх доцент кафедри новітньої історії України Володимир Качмар.

У рамках конференції також відбулася презентація підручників і навчальних посібників викладачів факультету прикладної математики та інформатики.

Конференція триватиме до 7 жовтня та працюватиме за такими секціями: «Математичне моделювання та обчислювальні методи», «Обчислювальна математика», «Прикладна та теоретична інформатика».

Прес-центр ЛНУ імені Івана Франка


Поділіться з друзями:   

Останні новини