У НаУКМА діятиме вже три проекти Erasmus Mundus Action 2

Цього року НаУКМА доєднався до ще двох проектів Erasmus Mundus Action 2, їх координатором у Могилянці є Відділ міжнародного співробітництва університету.


За результатами нещодавно огошених результатів конкурсу проектів Єврокомісії Erasmus Mundus НаУКМА стала учасником двох нових проектів Erasmus Mundus Action 2 – ALRAKIS II (координатор - GEORG-AUGUST-UNIVERSIT?T G?TTINGEN, Німеччина) та IANUS (координатор - UNIVERSITATEA ALEXANDRU IOAN CUZA DIN IASI, Румунія). Ці проекти нададуть можливість студентам, аспірантам / PhD студентам, викладачам і співробітникам НаУКМА проходити навчання і стажування, з отриманням повної стипендії, в університетах країн-членів ЄС, які є учасниками кожного із консорціумів (докладну інформацію можна знайти за цим посиланням).

Таким чином, в НаУКМА діятиме вже три проекти Erasmus Mundus Action 2 - адже продовжує роботу започаткований 2011 року проект EMERGE, завдяки якому вже цього 2012 навчального року до університетів Західної Європи, на навчання чи стажування, поїдуть двоє студентів, один аспірант, двоє викладачів і один співробітник НаУКМА. Водночас, в межах цього-таки проекту, до НаУКМА на навчання приїдуть п’ять студентів з Іспанії, Німеччини, Польщі та Румунії та на стажування – дослідниця з Румунії. Координатором проектів Erasmus Mundus Action 2 у НаУКМА є Відділ міжнародного співробітництва.


Поділіться з друзями:   

Останні новини