У Національному університеті харчових технологій з’ясовували філософію національної безпеки

15 вересня у Національному університеті харчових технологій (НУХТ) відбувся круглий стіл «Філософія національної безпеки України в контексті сучасних соціокультурних і геополітичних викликів».


Участь у ньому взяли: президент Європейської асоціації наук з безпеки, доктор хабілітований Лєшек Фридерик Коженєвський, секретар правління Європейської асоціації наук з безпеки Зенон Войтаніс, викладачі університету, науковці інших вищих навчальних закладів і наукових установ Києва.

Учасників заходу привітали та побажали плідної роботи проректор НУХТ з наукової роботи та міжнародних зв’язків Тетяна Мостенська, голова Всеукраїнського координаційного бюро Міжнародної програми «Освіта дорослих» Сергій Болтівець, президент Європейської асоціації наук з безпеки Лєшек Коженєвський.

У ході роботи круглого столу виступили близько тридцяти доповідачів, які охопили найрізноманітніші тематики: від ризиків і факторів впливу на національну безпеку в сучасних умовах та інформаційно-комунікативної безпеки в умовах глобалізаційних ризиків до енергозберігаючих технологій, проблем забезпечення продовольчої безпеки, міжконфесійної злагоди, медіаосвіти та культурної політики як факторів національної безпеки.

Представники Європейської асоціації наук з безпеки Лєшек Коженєвський та Зенон Войтаніс, а також голова Всеукраїнського координаційного бюро Міжнародної програми «Освіта дорослих» Сергій Болтівець були нагороджені почесними грамотами університету.

Вражений рівнем організації та проведення заходу, доктор Лєшек Коженєвський висловив намір клопотати перед Європейською асоціацією наук з безпеки щодо прийняття Національного університету харчових технологій до її лав.

Фото:


Поділіться з друзями:   

Останні новини