Делегація Гуманітарної Академії імені Александра Гєйштора відвідала Львівський університет

Делегація Гуманітарної Академії імені Александра Гєйштора (м. Пултуск, Республіка Польща) у складі: Ректора Академії, професора Адама Косескі, проректора з питань міжнародного співробітництва, професора Кшиштофa Островські, декана факультету політології, професора Збігнєва Лєщинські та заступника декана факультету адміністрації доктора Маріуша Руга 19 вересня 2014 року відвідала Львівський національний університет імені Івана Франка.


Колег із Польщі радо зустріли Ректор Університету, професор  Володимир Мельник, проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Марія Зубрицька та завідувач кафедри міжнародних відносин та дипломатичної служби факультету міжнародних відносин, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Польща (2010-2014), професор Маркіян Мальський. Під час розмови обидві сторони обговорили стан і перспективи співпраці Львівського національного університету імені Івана Франка та Гуманітарної Академії імені Александра Гєйштора.

Представники Університету, Академії та  Львівської обласної державної адміністрації розглянули питання розробки спільних проектів щодо реформування системи державного управління та європейської інтеграції, а також перспективи впровадження курсів підвищення кваліфікації для держслужбовців і спільної магістерської програми з публічного управління.

Делегації Гуманітарної Академії імені Александра Гєйштора також відвідала факультет міжнародних відносин, де зустрілася з випускниками програми Еразмус Мундус, які навчалися або стажувалися в Академії. Зазначимо, що Університет та Академія є давніми партнерами у цьому напрямі - з 2007 року є учасниками різних партнерств програми Еразмус Мундус. Протягом семи років 34 студенти, магістри, аспіранти та викладачі з нашого Університету відвідали Академію і 12 студентів та аспірантів з Пултуска навчалися в нашому Університеті. У результаті цих контактів 2008 р. було підписано угоду між факультетом міжнародних відносин, географічним факультетом Університету та Гуманітарною Академією про партнерство та співпрацю, яка започаткувала поглиблення й розширення галузевого співробітництва між нашими навчальними закладами в різних напрямах, що  підтвердив цей робочий візит.


Поділіться з друзями:   

Останні новини