Студенти інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка повернулись із Лондону

П'ятнадцять студентів, які спеціалізуються з соціальної журналістики та реклами, разом з викладачем К. С. Шендеровським та директором В. В. Різуном прибули до Лондона.


28 листопада в аеропорту Ґетвік їх зустріла Ірина Пиртко, керівник Міжнародної освітньо–культурної асоціації в Англії та відповідальна за семінар–тренінг "Інноваційні технології в розвитку журналістики. Форми і методи впливу медіа на розв'язання соціальних проблем", повідомляє прес-служба університету.

Відкриття семінару–тренінгу відбулося об 11.00 в London Metropolitan University 29 листопада. З вітальним словом виступила Ірина Пиртко, академічний лідер факультету соціальних наук та гуманітарних справ Крістофер Лейн і представник Національної спілки журналістів Британії Френсіс Реферті. Після цього відбулася розмова про права та етичні засади діяльності журналістів. Участь у ній взяли всі учасники семінару.

Цього ж дня студентів прийняв Повноважний і Надзвичайний посол України у Великій Британії Володимир Хандогій. Більше години розмова йшла про те, як вирішуються соціальні проблеми в Англії, участь у цьому процесі мас–медіа та про взаємостосунки Британї з Україною.


Поділіться з друзями:   

Останні новини