ВМУУ має угоди про обмін студентів із видатними університетами світу

Цього року Українсько-американський гуманітарний інститут «Вісконсинський Міжнародний Університет (США) в Україні» підписав угоду з Трірським університетом (Німеччина), і перші студенти їдуть на навчання в Трір у жовтні цього року.


Проект здійснюється за підтримки Почесного доктора ВМУУ Акселя Хааса (Німеччина), який разом з професором Трірського університета Блоком постійно залучаються до викладацького процесу ВМУУ.

Німецькі друзі університету Морітц Гунцінгер, Аксель Хаас, Адальберт Лота та Ларс Хофман особисто зустрілися з кандидатами на навчання в Німеччині і відібрали найкращих.

Першими магістрами у Трірському університеті будуть студенти ВМУУ Савчук Аліна та Любченко Ростислав. Студенти пройшли досить складний процес відбору і тепер будуть безкоштовно навчатися у вказаному ВНЗ Німеччини.

 

Аліна Савчук

«Мені завжди хотілося навчатись у Європі. І тому коли нам була надана можливість взяти участь у конкурсній програмі для навчання в Німеччині,  я із задоволенням нею скористалася. Я одержала червоний диплом бакалавра з менеджменту та диплом ВВА-програми ( Bachelor of Business Administration),  акредитований FIBAA.

Впевнена, що і магістерську програму з менеджменту у Трірському університеті  (Trier University) я зможу успішно опанувати. З нетерпінням чекаю вересня 2014р.»

 

Ростислав Любченко

«Я дуже щасливий тому, що мені випала така нагода - навчатися у Трірському університеті. Я сподіваюсь, що мої знання, одержані у ВМУУ допоможуть опанувати магістерську програму в Трієрі, а також паралельно удосконалити німецьку мову, яку я вивчав на бакалавраті як другу іноземну»


Поділіться з друзями:   

Останні новини