«Львівська політехніка» - лідер по поданим заявам

Про це повідомив міністр на пресс-конференції присвяченій попереднім результатам приймальної кампанії.


Міністр також назвав лідерів за кількістю поданих вступниками заяв: Національний університет «Львівська політехніка» - понад 26 000 заяв, Львівський національний університет імені Івана Франка – понад 24 000, Національний авіаційний університет – 23922, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» - 23254, Київський національний університет імені Тараса Шевченка – 22629, Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана майже 18 000 заяв, далі у рейтингу Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара та Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова.

«Приємно, що технічні спеціальності стали популярнішими серед абітурієнтів, про що свідчить високий рейтинг Львівської, Київської політехнік», - зазначив Дмитро Табачник.

Міністр підкреслив, що зараз триває другий етап вступної кампанії, що розпочався вчора з оприлюднення рейтингових списків і подачею оригіналів документів. Тобто, протягом п’яти днів абітурієнти мають визначитися з вибором вищих навчальних закладів і подати оригінали документів.

«Це відповідальний етап і для абітурієнтів, і для вищих навчальних закладів. Ми готові до його успішного проведення», - резюмував Дмитро Табачник.


Поділіться з друзями:   

Останні новини