Українські студенти-аграрії отримали можливість стажування на підприємствах Франції

За сприяння Міністерства аграрної політики та продовольства України, поглиблюється співпраця українських аграрних вищих навчальних закладів із французькими колегами-освітянами та аграрними підприємствами.


Так, студенти Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка отримали можливість стажування на аграрних підприємствах Франції.

Програма стажувань має на меті практичне застосування теоретичних знань студентів і знайомство з новітніми технологіями ведення сільського господарства. Студенти можуть обрати різні типи стажувань. Зокрема, практика першого рівня проходить у фермерському господарстві, практика другого рівня - на державних або приватних підприємствах агропромислового сектору. Стажування третього та четвертого рівня проходять в банках, на французько-українських підприємствах аграрного та харчового спрямування.

Успішне проходження стажувань третього та четвертого рівня надає змогу практиканту після отримання диплома магістра продовжити свою кар'єру на французьких підприємствах, що працюють в Україні, або продовжити навчання у вищих навчальних закладах Франції, зокрема, у Вищій сільськогосподарській школі м.Анже або в Національному економічному університеті м.Ньор.


Поділіться з друзями:   

Останні новини