Події

Сьогодні, 30 грудня 2022 року, в Міністерстві освіти і науки України відбулося нагородження лауреатів Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій.

23 серпня 2022 року Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет із Міністром освіти, молоді та спорту Чеської Республіки Владіміром Балашем відвідали Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

Отримати інформацію з ЄДЕБО щодо деяких документів про освіту та періодів навчання можна за допомогою сервісу «Дія.Підпис».

ДП «Інфоресурс» надає алгоритм дій для тих вступників, які здобували освіту за кордоном.

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет і Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко провели онлайн-зустріч із ректорами закладів вищої освіти медичного спрямування.

Сьогодні, 21 червня 2022 року, розпочинається другий етап підтвердження участі в основній сесії НМТ.

13 травня 2022 року під час засідання Уряду схвалено постанову про внесення змін до деяких постанов КМУ щодо врегулювання питань академічної мобільності.

Сьогодні, 13 травня 2022 року, уряд схвалив зміни до постанови про використання коштів, що надходять на офіційні рахунки для пожертв на підтримку України.

Сергія Квіта було звільнено з посади голови НАЗЯВО, адже його було призначено президентом НАУКМА.

18 лютого 2022 року відбулося засідання Конкурсної комісії з відбору членів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО) за участю Першого заступника Міністра освіти і науки – Голови Конкурсної комісії Андрія Вітренка, під час якого було оголошено початок нового конкурсу з обрання членів НАЗЯВО.

2 лютого 2022 року в Національній академії наук України відбулося чергове засідання робочої групи щодо реалізації проєкту «Президентський університет».

Міністерство освіти та науки не визнаватиме результати виборів президента НаУКМА, бо вони відбулися з порушеннями, і буде оголошувати повторний конкурс на посаду президента Києво-Могилянської академії.

У четвер, 27 січня, в Луцьку посеред ночі виникла пожежа в гуртожитку місцевого університету, була проведена масова евакуація студентів.

Рятувальники ліквідували пожежу в одному з корпусів Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

41 виш з України потрапив до щорічного переліку кращих університетів країн Європи та Середньої Азії, що розвиваються, на 2022 рік (QS Emerging Europe and Central Asia University Rankings 2022).

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>