Упродовж 15-21 травня триватимуть заходи, приурочені до Дня науки

З 15 до 21 травня 2017 року в Україні проходитимуть різні заходи з нагоди Дня науки, який відзначають 20 травня.


Зокрема, 18 травня відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Science-Society-Personality-2017», у межах якої також буде проведено конкурс науково-технічних розробок молодих вчених «Science-Society-Personality-2017».

У конференції візьмуть участь представники фондуючих організацій, провідні вчені та організатори науки різних країн – України, Франції, Німеччини та ін. Вони обговорюватимуть проблеми міграції вітчизняних вчених до інших країн та вплив на цей процес міжнародних грантових програм.

Під час конкурсу будуть представлені науково-технічні розробки молодих науковців (до 35 років), які мають соціальну значущість на регіональному або державному рівні.

Початок конференції: о 10.00

Презентація конкурсних проектів: об 11.45

Місце проведення: Велика конференц-зала Міністерства освіти і науки України (м. Київ, бульвар Шевченка, 16, к. 401, 4 поверх)

Акредитація для ЗМІ та додаткова інформація: (044) 246-39-29, office@dffd.gov.ua

18 травня з 15.00 до 17.00 за тією ж адресою відбудуться урочистості з нагоди 25-річчя Державного фонду фундаментальних досліджень.

19 травня за участі Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич пройде урочисте засідання, присвячене Дню науки.

Під час заходу будуть вручені державні нагороди, премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій, а також відзнаки Scopus Awards Ukraine.

Точний час та інформацію для акредитації буде повідомлено напередодні заходу.

Крім того, упродовж тижня НАНУ, галузеві академії, інші наукові установи та виші проводитимуть конференції, семінари та інші заходи з нагоди Дня науки.

Прес-служба МОН України


Поділіться з друзями:   

Останні новини