На Луганщині працівники управління захисту економіки затримали декана-хабарника

17 тисяч гривень неправомірної вигоди вимагав посадовець одного з факультетів медичного університету області.


Затримали його оперативники Управління захисту економіки в Луганській області Нацполіції та слідчі Головного управління Національної поліції в Луганській області.

Оперативники Управління захисту економіки в Луганській області Нацполіції задокументували декілька фактів одержання деканом неправомiрноï вигоди. Гроші він отримував від працівників медичних установ області за складання іспитів з підвищення квалiфiкацiï.

Працівники УЗЕ в Луганській області Нацполіції спільно з слідчими обласної поліції затримали викладача державного закладу у робочому кабінеті під час одержання хабара. У декана вилучили 17 тисяч гривень.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує покарання  у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до 3-х років, з конфіскацією майна.


Поділіться з друзями:   

Останні новини