У Національному фармацевтичному університеті провели ювілейну зустріч випускників

20 травня 2017 р. у НФаУ відбулася ювілейна зустріч випускників, які отримали дипломи у 2012, 2007, 2002, 1997, 1992, 1987, 1982, 1977 роках.


У третю суботу травня відзначити День університету та зустрітися зі студентською юністю до НФаУ завітали колишні студенти, а нині — самодостатні професіонали, які реалізували здобуті на студентській лаві знання в галузі фармації та медицини, економіки та менеджменту, інших напрямків.

Під одним дахом зібралися випускники всіх факультетів НФаУ — трьох фармацевтичних, медико-фармацевтичного, промислової фармації, управління та адміністрування, з підготовки іноземних громадян. Випускники-ювіляри мали можливість оглянути експозицію Музею історії НФаУ, відвідати кафедри університету, стати глядачами феєричної концертної програми, яку подарували нинішні студенти НФаУ — артисти культурного центру.

Більше 300 випускників із усіх куточків України та держав близького зарубіжжя приїхали зустрітися з викладачами, деканами, адміністрацією навчального закладу — тими людьми, які найбільше вплинули на їхнє фахове становлення. А ще — зустрітися з колишніми однокурсниками, перегорнути, хай і подумки, кілька сторінок життя в зворотному напрямку, поринути в незабутню атмосферу студентських років.

Олена Яковлєва

(вперше опубліковано на сайті НФаУ)


Фото:


Поділіться з друзями:   

Останні новини