Кафедрі PR Університету культури - 20 років!

В Університеті культури відбулися урочистості з нагоди 20-річчя Кафедри PR. На свято були запрошені зіркові випускники кафедри, студенти та корифеї українського PR.


Кафедра PR була заснована в 1996 році і стала першою кафедрою в Україні, що розпочала підготовку фахівців за спеціальністю «Менеджер зв’язків з громадськістю». Біля витоків створення кафедри стояли: Михайло Поплавський, В’ячеслав Моісеєв, Леонід Новохатько, Тамара Гуртовенко.

Із 2007 року кафедра почала готувати фахівців з напряму підготовки «Реклама та зв’язки з громадськістю».

За роки свого існування кафедра випустила справжніх професіоналів у сфері реклами та PR. Випускники володіють сучасними соціальними, економічними, правовими та політичними знаннями, вміють проводити дослідження в різних сферах суспільного життя, володіють навичками в галузі комунікацій та маркетингу; працюють у банківській, туристичній, страховій сферах, в інформаційних агенціях та засобах масової інформації, у державних органах влади, рекламних та PR-агенціях, консалтингових і торгівельних компаніях України й світу.

Викладачами кафедри є провідні фахівці сфери PR, політтехнологи, журналісти, політологи, рекламісти, які мають чималий практичний досвід.

Сучасна історія Кафедри PR базується на тренінгах і майстер-класах з відомими людьми, яскравих заходах для студентів, творчих зустрічах. Молодь здобуває освіту в Університеті культури за новітніми європейськими навчальними планами. Починаючи вже з перших курсів навчання студенти проходять професійну практичну підготовку в провідних організаціях і установах країни.

Головним ідейним натхненником свята став завідуючий кафедрою PR, професор, доктор наук  Михайло Поплавський.

«Сьогодні епохальна історична подія в Університеті –  Кафедра PR святкує своє 20-річчя. Радий бачити наших зіркових випускників, викладачів і студентів. Я гордий тим, що ми стояли біля витоків українського піару. Кафедра PR була першою і залишається кращою! PR-менеджер – професія 21 століття! Кожен з випускників знайшов свою зіркову дорогу. Ми формуємо у студентів філософію лідерів, філософію переможців! Виховуйте в собі наполегливість, характер, внутрішній стержень, волю до перемоги. Не бійтеся ставити високі цілі. Атакуйте життя. Реалізуйте свої здорові творчі амбіції. Ваше майбутнє у ваших руках», – сказав Михайло Поплавський.

Зіркова команда випускників Кафедри PR поділилась враженнями і думками. Навчання в Університеті культури стало яскравою сторінкою в їхньому житті.

За словами випускників, викладачі змогли донести до них не тільки теоретичні знання, а й виховати з молоді успішних та цілеспрямованих особистостей.

Молодшим колегам зіркові піарники побажали самовдосконалення, фахового розвитку, вдалих проектів та втілення професійних мрій.

Завершилось святкування 20-річчя Кафедри PR спільною фотосесією зіркових випускників з їх наставниками,  врученням пам’ятних подарунків та святковим фуршетом.


Поділіться з друзями:   

Останні новини