Студенти НАУ пройшли підвищення кваліфікації в Санкт-Петербурзі

Десять років поспіль Інститут післядипломного навчання Національного авіаційного університету проводить курси підвищення кваліфікації «Аеродромне забезпечення польотів» на базі російського Навчально-тренувального центру аеропорту Пулково (м. Санкт-Петербург).


Цього року до групи слухачів входило 17 осіб. Серед них - співробітники аеропортів Пулково (нова назва – «Повітряні Ворота Північної Столиці»), Рощино (Тюмень), Ємельяново (Красноярськ), Сургут, ФДУП «Пермські авіалінії», ВАТ «Нижньовартівськавіа». На курсах навчалися також представники Республіки Білорусь (РУП «Національний аеропорт Мінськ» та ДП «Белгіпродор»). У зв’язку з тим, що не всі бажаючі змогли приїхати до Санкт-Петербургу, досягнута домовленість про проведення таких курсів в Білорусі навесні 2012 року. Слухачі відзначили високий рівень курсів.

 

Велику допомогу в організації курсів щоразу надає начальник аеродромної служби аеропорту Пулково - Голова Комітету з аеродромного забезпечення Асоціації «Аеропорт» ЦА Російської Федерації, випускник факультету аеропортів НАУ О.Куржумов.

Прес-служба НАУ


Поділіться з друзями:   

Останні новини