Сьогодні закінчується реєстрація заяв вступників – через електронні кабінети уже подано 1 млн 43 тис. заяв

Сьогодні, 26 липня 2017 року, закінчується реєстрація заяв вступників для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, ветеринарного і фармацевтичного спрямування).


Наразі вступники зареєстрували 159 тис. електронних кабінетів, через які подано понад 1 млн 43 тис. електронних заяв. Загалом на всі освітньо-кваліфікаційні рівні – молодшого спеціаліста, бакалавра, магістра – наразі подано 1 млн 656 тис. 625 заяв, - передає прес-служба Міносвіти.

Сьогодні вступники можуть перевірити в кабінетах статус поданих заяв та коректність відображення у них даних. Віднедавна це можна зробити й у смартфонах та планшетах за допомогою мобільного додатку ЄДЕБО «Особистий електронний кабінет вступника».

Усі заяви, які надійшли до ВНЗ більше ніж три дні тому, мають бути опрацьовані приймальними комісіями сьогодні до 10-ї години ранку. У кабінетах вступників повинен з’явитися статус «Допущено до конкурсу» або «Відмовлено». Заяви, які надходитимуть упродовж сьогоднішнього дня, будуть відпрацьовані приймальними комісіями до 18 години 27 липня.

В Міносвіти нагадують, що 26 липня усі вступники, які не змогли подати електроні заяви, можуть подавати їх у паперовому вигляді – незалежно від наявності зареєстрованого особистого електронного кабінету. Подані паперові заяви будуть опрацьовані приймальними комісіями і внесені в ЄДЕБО.


Поділіться з друзями:   

Останні новини