Заступник міністра освіти і науки Роман Греба взяв участь у зборах трудового колективу НУХТ

31 серпня 2017 року відбулися збори трудового колективу Національного університету харчових технологій (НУХТ), участь у яких узяв заступник міністра освіти і науки України Роман Греба.


Колектив вишу традиційно зібрався у переддень початку нового навчального року аби підвести підсумки року минулого та окреслити завдання на рік, що починається, та перспективу.

Заступник міністра привітав колектив навчального закладу з початком чергового навчального року і висловив віру у потенціал колективу НУХТ, закликав до плідної творчої роботи, побажав наснаги, оптимізму, успіхів, а також активізувати зусилля щодо підвищення конкурентоспроможності університету та виведення його до першої 10-ки рейтингів українських ВНЗ.

Крім того, Роман Греба виконав приємну місію – вручив урядові відзнаки та відзнаки МОН членам трудового колективу вишу:

  • орден «За заслуги» І ступеня Роман Греба вручив ректорові Анатолію Українцю;
  • орден «За заслуги» ІІІ ступеня – проректору Олександру Бессарабу;
  • нагрудний знак до почесного звання «Заслужений працівник освіти України» – першому проректорові Володимиру Яровому;
  • Почесну грамоту Кабінету міністрів України – завідувачу кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління Ігорю Ельперіну.

Зал підтримав нагородження керівництва НУХТ тривалою овацією.

Крім того, заступник міністра вручив нагрудний знак «За наукові та освітні досягнення» – завідувачу кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолію Куцу; Почесні грамоти МОН – завідувачу кафедри біотехнології і мікробіології Тетяні Пирог, завідувачу кафедри технології молока і молочних продуктів Галині Поліщук, в.о. декана факультету автоматизації і комп’ютерних систем Андрію Форсюку.


Поділіться з друзями:   

Останні новини