Поліція затримала керівників філії одного з інститутів Національної академії аграрних наук

Вчора, 28 вересня, оперативники обласного управління захисту економіки Нацполіції та слідчі Київської місцевої прокуратури №1 затримали директора філії та його заступника під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 25 тисяч гривень.


Оперативники Управління захисту економіки в Київській області Національної поліції задокументували корупційну діяльність керівників філії одного з інститутів НААН України. Директор та його заступник вимагали від громадянина 25 тисяч гривень хабара за надання в користування сільськогосподарської техніки, яка перебуває у державній власності без належного офіційного оформлення,- йдеться у повідомленні прес-служба Національної поліції.

За фактом вимагання посадовою особою неправомірної вигоди слідчі Київської місцевої прокуратури №1 відкрили кримінальне провадження.

В межах провадження правоохоронці задокументували факт одержання ними частини хабара.

Оперативники обласного управління захисту економіки Нацполіції та слідчі Київської місцевої прокуратури №1 затримали директора філії та його заступника під час одержання останньої частини неправомірної вигоди у розмірі 18,8 тисяч гривень.

На даний час вищезазначених осіб затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Проводяться обшуки за місцем роботи та проживання фігурантів.


Поділіться з друзями:   

Останні новини