В НФаУ відбулося урочисте відкриття нового навчально-тренінгового класу

07 грудня 2017 р. на кафедрі клінічної фармакології та клінічної фармації НФаУ відбулося урочисте відкриття навчально-тренінгового класу «Фітотека» і лекція доктора Уве Бауманна (Німеччина).


Національний фармацевтичний університет завжди підтримував та розвивав закордонні зв’язки у науковій сфері і продовжує це робити.

Із потужною німецькою компанією з майже віковою історією й традиціями «Біонорика» кафедра клінічної фармакології та клінічної фармації НФаУ співпрацює не один рік. Варто підкреслити, що це наукове партнерство відзначається не лише тривалістю, а й активністю та ефективністю.

Компанія «Біонорика» — унікальне підприємство з тонкою філософією споріднення цілющих властивостей рослин та сучасних інноваційних методів, із виваженою політикою відповідальності за довкілля та екологічність виробництва. Фітопрепарати «Біонорики» не одне десятиліття посідають лідерські позиції на фармацевтичному ринку світу.

Захід, ініційований завідувачем кафедри клінічної фармакології та клінічної фармації, професором І.А. Зупанцем, зібрав численну кількість почесних гостей та науковців НФаУ.

У квітні 2014 р. на кафедрі клінічної фармакології та клінічної фармації НФаУ відбулося відкриття першої тренінгової аудиторії «Фітотека». Сьогодні кафедра отримала другий навчально-тренінговий клас «Фітотека». На урочистості прибули представники компанії «Біонорика» - виконавчий директор з маркетингу та збуту у Німеччині та за кордоном компанії «Біонорика» доктор Уве Бауманн, генеральний директор ТОВ «Біонорика» в Україні Тамара Мокроусова, менеджер з аптечного маркетингу компанії «Біонорика» в Україні Наталя Шевченко.

Національний фармацевтичний університет презентували в.о. ректора А.А. Котвіцька, почесний ректор НФаУ В.П. Черних, завідувачі кафедр НФаУ, науковці кафедри клінічної фармакології та клінічної фармації НФаУ, студенти.

Після урочистого відкриття тренінгового класу присутні мали чудову нагоду поспілкуватися на відстані діалогу. Потім доктор Уве Бауманн прочитав лекцію «Innovative approach to producing phytomedicines».

Вперше опубліковано на сайті НФаУ


Поділіться з друзями:   

Останні новини