У НФаУ пройшли урочистості з нагоди випускного свята

Захід відбувся 26 лютого у Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. Лисенка.


Привітати випускників на сцену у повному складі піднялись представники вченої ради НФаУ — професори, доктори фармацевтичних, медичних наук, науковці та винахідники. До присутніх звернулися ректор НФаУ, професор А.А. Котвіцька та радник ректора, академік В.П. Черних. Вони привітали нових магістрів та фахівців фармацевтичної галузі із знаковим моментом їхнього життя, побажали подальшого успіху та професійного відбуття.

На честь випускників виступив відомий в Україні та за її межами харківський коллектив PRIME ORCHESTRA: живий звук симфонічного оркестру, сучасні технології та аранжування. Світові хіти у виконанні PRIME ORCHESTRA викликали захоплення глядачів і шквал оплесків.

Після шоу-програми відбулося святкове вручення дипломів. Дипломи НФаУ отримали 217 випускників фармацевтичного факультету № 1; 243 —фармацевтичного факультету № 2; 361 — фармацевтичного факультету № 3; 104 — медико-фармацевтичного факультету; 102 — факультету промислової фармації, управління та адміністрування; 28 — факультету з підготовки іноземних громадян. Серед них 103 випускники, які здобули дипломи з відзнакою.


Поділіться з друзями:   

Останні новини