УДПУ взяв участь у третьому циклі «Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України»

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини виборов унікальну можливість та став учасником третього циклу «Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України».


Програма проводиться Британською Радою в Україні в партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України, Фундацією лідерства у вищій освіті (Велика Британія) та реалізується за підтримки МОН України.

Метою програми є допомога реформам у галузі вищої освіти шляхом розвитку лідерства в українських університетах.

Команда УДПУ в складі проректора з наукової роботи та міжнародного співробітництва Владилени Сокирської, завідувача відділу аспірантури та докторантури Ірини Кравцової, декана факультету іноземних мов Ірини Постоленко, координатора міжнародного співробітництва університету Ольги Сушкевич та студентки факультету іноземних мов Інги Каплюченко взяли участь у одному із заходів програми – Центрі розвитку команд.

Під час цього заходу було представлено загальну концепцію програми, її візію та мету. Команда УДПУ мала змогу підготуватися до спільної роботи через низку інтерактивних завдань, моделей, концепцій і підходів до спільної роботи. За три дні роботи учасники ознайомилися із моделями поведінки, необхідними для успіху, а також із шляхами роботи команди (цінування думок інших, рівне право голосу, взаємоповага, відсутність ієрархії), мовою команд (ролями учасників, динамікою та профілем команди) та стилями комунікації.


Поділіться з друзями:   

Останні новини