В Університеті культури відбулась найкрутіша вечірка року для абітурієнтів усієї країни

Тисячі охочих з усієї країни завітали до закладу вищої освіти, аби відчути справжню студентську атмосферу, поспілкуватися з викладачами, дізнатися про спеціальності та умови навчання, а заодно і подати документи на вступ до найпрестижнішого вишу столиці.


Вступників зустрічали, як справжніх зірок – червона доріжка, кульки, Dj-сет, солодка вата, пунш, конкурси, квести, подарунки, танцювальні батли та флешмоб під гімн Університету культури. Молодь була просто в захваті від такого прийому.

Кожен із дев’яти факультетів вишу заздалегідь старанно готувався до найкрутішої VIP-вечірки року. Протягом чотирьох днів для абітурієнтів проводили інтерактивні майстер-класи, тренінги, розіграші лотереї, творчі зустрічі та автограф-сесії з відомими й успішними особистостями, випускниками університету, деканами, майстрами курсів, студентським активом.

Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу представляли молоді Вікторія Маремуха, Анастасія Гонцул, Руслан Кузнєцов і провідні шеф-кухарі країни; Факультет кіно і телебачення – Григорій Решетнік, Лілія Галушко; Факультет режисури і шоу-бізнесу – Дмитро Ступка, Володимир Мойсеєнко, Євген Ламах; Кафедру індустрії моди ФРіШБ – Євген Калкатов; Факультет соціокультурної діяльності – Михайло Денісов; Факультет журналістики і міжнародних відносин – Ірина Кудашова, Денис Богуш, Георгій Почепцов; Факультет хореографічного мистецтва – Григорій Чапкіс, Катерина Лук’яненко. На Факультеті дизайну і реклами гостей свята зустрічали майстер-класом зі стилізації; на Факультеті музичного мистецтва – виступами творчих колективів; на Факультеті економіки, права та інформаційних технологій – тренінгами фахівців в рамках науково-просвітницького проекту «15х4» та українських психологів.

На VIP-party відбулась мотиваційна зустріч із Михайлом Поплавським.

«Радий вітати вас на VIP-party в Університеті культури! До нас завітали кращі з кращих – найобдарованіша та найзірковіша молодь з усієї країни.

Університет культури – це Український Гарвард. На вас чекають якісна європейська освіта, престижні спеціальності, висококваліфікований професорсько-викладацький склад, тримісячна практика за кордоном і незабутні студентські роки. Ваш успіх розпочинається з Університету культури!

Я хочу, щоб ви стали успішними, багатими, популярними і щасливими. Реалізуйте свої здорові творчі амбіції через улюблену професію. У вас я бачу перспективу. За такою талановитою молоддю – щасливе майбутнє нашої країни.

Бажаю вам енергії, куражу та бажання досягати успіху!» – сказав Михайло Поплавський.

У рамках VIP-party в Університеті культури пройшов фінал масштабного всеукраїнського конкурсу #ТАЛАНОВИТИМ_ВХІД_БЕЗ_ЧЕРГИ для абітурієнтів, які мріють навчатись у богемному виші протягом чотирьох років БЕЗКОШТОВНО.

Серед тисячі конкурсантів з усієї України та більше ніж 1100 робіт компетентне журі, а саме – представники професорсько-викладацького складу від кожного з обраних факультетів, студентський парламент та Михайло Поплавський особисто, обрали 22-х кращих із кращих – талановитих, креативних і цілеспрямованих переможців.

Михайло Поплавський особисто привітав обдаровану молодь і вручив брендові подарунки від Університету культури та дипломи на БЕЗКОШТОВНЕ НАВЧАННЯ у виші.

Драйвове святкування запам’ятається абітурієнтам шаленою енергетикою, яскравими враженнями, зірковими гостями, пізнавальними майстер-класами та дружнім спілкуванням з Михайлом Поплавським.

Радісні емоції переповнювали вступників. Вони щиро дякували Михайлу Поплавському за унікальну можливість побувати в одному з найкращих університетів країни на грандіозному VIP-party і відчути себе в ролі студентів богемного вишу.

Талановита молодь обирає Київський національний університет культури і мистецтв!


Поділіться з друзями:   

Останні новини