Обрано керівний склад Громадської ради при Міносвіти

7 серпня 2018 року під час засідання Громадської ради при Міністерстві освіти і науки України було обрано керівний склад ради.


З вітальним словом участь у засіданні взяла Міністр освіти і науки України, Лілія Гриневич. Вона наголосила на важливості тісної співпраці Міністерства з Громадською радою та розповіла про основні досягнення і плани на майбутнє в процесах реформування освіти.

Головою Громадською ради при МОН став представник ВГО «Молодіжна правозахисна агенція», екс-заступник голови Громадської ради при Міністерстві Микита Андрєєв, чия кандидатура була підтримана членами Громадської ради одноголосно.

В такому складі рада працюватиме два роки, за кожним представником Громадської ради буде закріплений свій напрямок, навколо якого згуртуються лідери громадської думки та експертного середовища. В Громадській раді утворено три комітети: комітет дошкільної, позашкільної та загальної середньо освіти; комітет вищої, фахової передвищої освіти і науки та комітет з антикорупційної діяльності і кадрових питань.

Під час засідання члени Громадської ради також обрали першого заступника голови Громадської ради при МОН – голову Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів Національного авіаційного університету, Марію Рощук. Секретарем Громадської ради при МОН стала виконавчий директор ВГО «Асоціація випускників Малої академії наук України», Віра Іванчук.

Слід зазначити, що склад Громадської ради затверджений Наказом МОН №714 від 04.07.2018, туди увійшли 35 представників інститутів громадянського суспільства.


Поділіться з друзями:   

Останні новини