НФаУ взяв участь у З’їзді Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України

28 вересня 2018 р. у Харкові пройшов З’їзд Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості (ООРММП) України.


На заході виступила ректор НФаУ, професор А.А Котвіцька. У своєму зверненні до делегатів з’їзду вона зазначила, що Національний фармацевтичний університет завжди був та є майданчиком для обговорення галузевих питань з фармацевтичною громадськістю та роботодавцями України. Професор А.А. Котвіцька запропонувала практикам чотири ключові теми, серед яких: назва спеціальності 226 Фармація, промислова фармація; запровадження дуальної освіти; освіта за заочною формою; обговорення положень законопроекту «Про внесення змін до Закону України «Про лікарські засоби» щодо забезпечення економічної конкуренції та захисту прав пацієнтів при здійсненні роздрібної торгівлі лікарськими засобами».

Національний фармацевтичний університет виконує свої завдання на основі структурованого, послідовного підходу до забезпечення якості освіти, та запрошує усіх до всебічного обговорення питань реалізації державної політики у сфері фармації.

Прес-служба НФаУ


Поділіться з друзями:   

Останні новини