НФаУ активно співпрацює з закладами середньої освіти

19 вересня 2018 р. у рамках урочистого візиту до НФаУ відбулася посвята у ліцеїсти учнів 10 класів  Зміївського ліцею № 1 ім. З.К. Слюсаренка.


Національний фармацевтичний університет і Зміївський ліцей №1 пов’язують довгі роки дружби та співпраці. У квітні цього року рішенням Вченої ради НФаУ було запроваджено щорічну премію ректора НФаУ найкращим ліцеїстам Зміївського ліцею № 1.

19 вересня 2018 р. у хіміко-технологічному корпусі НФаУ на вул. Валентинівській, 4, вперше в історії співпраці між вищою та середньою школами, учні 10-х класів Зміївського ліцею № 1 пройшли церемонію посвяти у ліцеїсти, 59 школярів відзначили перехід  у старшу школу. З вітальним словом до ліцеїстів звернулася ректор НФаУ, професор А.А. Котвіцька , проректор з наукової роботи НФаУ А.Л.Загайко звернув увагу школярів на перелік сучасних спеціальностей, які вони можуть отримати у майбутньому у НФаУ. Директор ліцею Л.І. Дударєва у своєму виступі завдячила ректорату НФаУ за підтримку та співпрацю.

Захід продовжили: святковий обід у студентському кафе НФаУ, похід до музею історії НФаУ, екскурсії на кафедрах заводської технології ліків, фармацевтичної хімії та фармакогнозії, фотосесія біля скульптурного комплексу НФаУ.


Поділіться з друзями:   

Останні новини