МОЗ інформує про рейдерське захоплення Одеського національного медичного університету

21 листопада 2018 року МОЗ України стало відомо про внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ЄДР), а саме, що було внесено запис про виконання обов’язків ректора Одеського Національного медичного університету Сухіним Ю.В.


Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» передбачено, що внесення змін до відомостей ЄДР в частині керівника державного підприємства, установи та організації передбачає подання копії розпорядчого акту органу управління про призначення або покладення обов’язків керівника, - йдеться у повідомленні прес-служби міністерства.

Проте МОЗ України як орган управління не видавало наказу про покладення обов’язків ректора Одеського національного медичного університету на Сухіна Ю.В.

У відповідь на скаргу МОЗ України Міністерство юстиції України вже раніше скасувало рішення про реєстрацію в ЄДР самопроголошеного керівника Одеського національного медичного університету Сухіна Ю.В.

МОЗ України вважає внесення запису до ЄДР про Сухіна Ю.В. рейдерським захопленням Одеського національного медичного університету та просить утриматись від опрацювання документів за його підписом.

Також повідомляється, що у зв’язку із ситуацією, що склалася, МОЗ України звернеться до правоохоронних органів.


Поділіться з друзями:   

Останні новини