Конкурс MEDCONQUEST у ЗДМУ: змагання та професійний вишкіл

Початок грудня  студентство Запорізького державного медичного університету , об’єднане в спільноту ANTEVERTO, за підтримки Студентської ради, відзначило третім, вже зимовим, конкурсом  MEDCONQUEST.


Від попереднього, весняного, який  вони  провели першими в Україні, багато чого змінилося. Щоразу, готуючи новий  конкурс професійного вишколу, організатори  удосконалюють  завдання та форму його  проведення, прогресують  разом  з  учасниками. І вже зовсім скоро університетський  квест вийде на Всеукраїнський рівень.

«Пам‘ятаю, як хвилююче ми готувалися  проводити перший квест, згадує один з організаторів, студент 4 курсу першого медичного факультету  Дмитро Рогожин. - Адже   були  в прямому сенсі  «піонерами» цієї справи. Але зараз бачимо, що такий формат обрали правильно, він дуже подобається нашим студентам, а також його підхопили медичні університети інших регіонів України».

Зимовий MEDCONQUEST був представлений в оновленому форматі. Цього разу окреслили завдання з терапії, фармакології, фізіології, мікробіології, анатомії, оперативної хірургії, англійської мови та BLS. Тому кожен студент з другого по шостий курс міг продемонструвати свої теоретичні та практичні знання та навички.

Ось як оцінили квест студенти-учасники змагання:
«Важко передати усі емоції, які переповнюють мене після квесту! Дякую ANTEVERTO за можливість стати учасником цієї події!» - Поліна  Терещенко.
«Неперевершені емоції та досвід! Ви всі молодці», - Ангеліна  Костенко.

Перше місце зайняла команда  у складі Миколи Пухальського, Катерини Рунчевої, Анвара Мідхатова та Анастасії Яценко.

Загалом задоволення дістали  як організатори, так й учасники квесту. По завершенні змагань усі п‘ять команд отримали подарунки та грамоти.


Поділіться з друзями:   

Останні новини