КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідали ТОП-менеджери та керівники структурних підрозділів корпорації «Boeing»

5 грудня КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідала делегація ТОП-менеджерів і керівників структурних підрозділів корпорації «Boeing».


До складу делегації входили Віце-президент «Boeing International» Сергій Кравченко, Віце-президент – Генеральний менеджер Програми нових літаків для середнього сегменту ринку Марк Дженкс, Віце-президент, Головний інженер проекту 777Х Джон Теренс Бізхолд, а також керівники структурних підрозділів корпорації за окремими напрямами. Їх супроводжували директор філіалу «Boeing-Україна» Олексій Степін, голова Ради директорів Групи компаній «Прогресстех» Володимир Кульчицький, директор компанії «Прогресстех-Україна» Андрій Фіалковський та інші, - інформує прес-служба універстету.

Для гостей було проведено коротку екскурсію університетським кампусом, під час якої ректор академік НАН України Михайло Згуровський розповів їм про історію КПІ ім. Ігоря Сікорського, його традиції та сьогодення. Представники корпорації оглянули пам’ятники видатним інженерам і вченим, життя та діяльність яких була пов’язана з Київською політехнікою, а також експозиції Державного політехнічного музею та його Відділу авіації та космонавтики ім. І.Сікорського.

Учасники зустрічі обговорили деякі питання співпраці між корпорацією та університетом у частині підготовки фахівіцв за системою дуальної освіти для Інженерного центру «Boeing - Україна ім. С.П. Тимошенка», яка проводиться на базі Спільних навчально-наукових центрів КПІ ім. Ігоря Сікорського та компаній «Boeing» і «Прогресстех-Україна», відкритих на базі Механіко-машинобудівного інституту. Крім того, відбулася розмова щодо реалізації в університеті спільних інноваційних проектів і залучення студентів до цієї роботи. Насамкінець представники корпорації «Boeing» вручили ректору пам’ятний сертифікат на грант в обсязі 50 тисяч доларів США на реалізацію проекту створення університетських наносупутників PolyITAN.


Поділіться з друзями:   

Останні новини