НФаУ взяв участь у польсько-українському освітньому проекті

Фахівці НФаУ повернулися із відрядження з Польщі, де успішно закінчили дистанційно-очне тримісячне стажування «Польсько-український проект з педагогічної підготовки: цілі, методи, плани, норми» у Краківському економічному університеті.


Делегація Національного фармацевтичного університету (НФаУ) у складі п’ятьох викладачів — завідувача кафедри фармакогнозії, професора Олега Кошового, завідувача кафедри фармакотерапії, професора Ігоря Кіреєва, доцента кафедри фармакогнозії Наталії Бородіної, доцента кафедри фармакотерапії Надії Трищук та асистента кафедри фізіології та анатомії людини Любові Шакіної, проходили навчання на протязі трьох місяців (21.09.2018 р. - 21.12.2018 р.).

Метою заходу було створити форум для обміну думками щодо сучасної системи освіти у ЗВО України та Польщі, перейняти досвід польських колег з використання новітніх технологій і практичних підходів для підвищення якості навчального процесу, сприяти подальшому науковому співробітництву українських та польських науково-педагогічних працівників.

Під час перебування українських науковців у Польщі відбулася зустріч з деканом фармацевтичного факультету Ягеллонського університету та його заступниками, зроблено презентацію вищої фармацевтичної освіти України на прикладі Національного фармацевтичного університету, обговорено перспективи наукової та педагогічної співпраці, погоджені умови підписання договору про співпрацю між навчальними закладами.

Відділ зв’язків із громадськістю та пресою НФаУ


Поділіться з друзями:   

Останні новини