Вадима Карандія призначено заступником Міністра освіти і науки, - Міносвіти

Кабінет Міністрів України призначив нового заступника Міністра освіти і науки – ним став Вадим Карандій, який до цього очолював Український центр оцінювання якості освіти.


Відповідне рішення було прийнято під час засідання Уряду сьогодні, 10 січня 2018 року, - інформує прес-служба Міносвіти.

У МОН Вадим Карандій відповідатиме за напрям середньої освіти, зокрема, впровадження реформи Нова українська школа. Він має багаторічний досвід роботи в цій сфері – працював вчителем у школі, на різних посадах в підрозділах управління освітою Київської області, керував ДП «Інфоресурс», УЦОЯО.

Біографічна довідка:

Народився 10 травня 1971 року у с. Луговики Поліського району Київської області.

Закінчив фізико-математичний факультет Чернігівського державного педагогічного інституту ім. Т. Г. Шевченка (1993 р.), здобув ступінь магістра державного управління в Київському національному економічному університеті (1999 р.)

Розпочав трудову діяльність учителем математики і фізики. З вересня 1995 р. працював у Відділі освіти Броварської районної державної адміністрації, пройшов шлях від спеціаліста І категорії до заступника начальника Управління освіти і науки Київської обласної державної адміністрації (червень 2003 р.).

Обіймав посаду першого заступника директора Українського центру оцінювання якості освіти (2006 – 2014).

Очолював Державне підприємство «Інфоресурс» (2014 – 2015), Український центр оцінювання якості освіти (2015 – 2019).

Удостоєний звання «Заслужений працівник освіти». Нагороджений нагрудними знаками «Відмінник освіти України» та «А.О. Захаренко».


Поділіться з друзями:   

Останні новини