За сприяння американських партнерів в Україні відкривають два бізнес-інкубатори, - Міносвіти

На базі вишів Києва та Харкова створять бізнес-інкубатори. У них надаватимуть менторську підтримку стартапам, а також пояснюватимуть, як їх просувати на іноземних ринках.


Презентація платформ відбулась 2 квітня 2019 року в Американському домі в Києві, - інформує прес-служба Міносвіти.

“Створення таких осередків є дуже важливою умовою для розвитку інновацій. Адже, по-перше, тут винахідники зможуть працювати над удосконаленням ідей, а, по-друге, - заручитися допомогою досвідченого ментора, який надасть фахову оцінку розробці та підкаже, як її масштабувати. Я дякую Американському дому, проекту USAID та університету Cornell США за впровадження цієї ініціативи тут, в Україні” - зазначив заступник Міністра освіти і науки Роман Греба.

Майбутні бізнес-інкубатори працюватимуть у Київському національному університеті ім. Т. Шевченка та Харківському національному університеті ім. В. Каразіна.

Бізнес-інкубатори допомагатимуть авторам спрогнозувати, чи знайдуть вони інвесторів для проекту, радитимуть, як раціонально розподілити обов'язки у команді або адаптувати продукт до потреб потенційних споживачів. Важливо, що інкубатори будуть відкритими для дослідників різного віку та з різних регіонів.


Поділіться з друзями:   

Останні новини