Михайло Поплавський читає лекції у Лондоні

Михайло Поплавський викладає в Лондоні антикризовий менеджмент та соціально-корпоративну відповідальність. Щодо цього  підписано контракт з  Apsley Business School  на п’ять років.


Академічний директор Apsley Business School Себастіан Фуллер відзначив, що вони очікували на успіх поважного професора, адже він є успішним антикризовим менеджером, проте популярність серед студентів та реакція аудиторії перевершили усі сподівання, - інформує "Obozrevatel".

«Це велика честь приймати професора Поплавського в Лондонській бізнес-школі «Apsley». Студенти-магістри надзвичайно раді зустрічі із ним та вдячні за можливість послухати його лекції, власну формулу щастя. Це надзвичайна подія та досвід. Ми з нетерпінням чекаємо на новий приїзд професора Поплавського», – сказав Себастіан Фуллер.

Михайло Поплавський також поділився враженнями від лекції та спілкування з лондонськими студентами-магістрами. Він зазначив, що зустріч вийшла за рамки звичайної лекції.  Студенти були надзвичайно активні і зацікавлені. Це була відверта дискусія. «Мені цікаво було почути думки молодих людей, поділитись з ними практичним досвідом. В підручниках вони такого не прочитають», – прокоментував Михайло Поплавський.

На відео з лекції яскраво видно, як радо зустрічають магістри Михайла Поплавського.

«Я отримав величезне задоволення від спілкування зі студентами-магістрами з різних куточків світу (Оман, Індія, Сербія, Чехія, Словаччина, Італія, Польща, Австрія, Боснія і Герцеговина, Туреччина, Велика Британія та ін.) в Apsley Business School (Лондон, Велика Британія). Ми домовилися про обмін студентами. В Університеті культури теж є, чому навчитися і що показати закордонним колегам. Я люблю працювати з молоддю і мені приємно ділитися з ними власним досвідом та знаннями з антикризового менеджменту, піару, брендингу, іміджу і репутації!», – написав у своєму Instagram Михайло Поплавський.


Поділіться з друзями:   

Останні новини