Наше основне завдання – навчати молодь інноваційно мислити, - Максим Стріха

Розвиток підприємницьких навичок та культури інновацій у вишах, критичного мислення у молодих науковців та студентів, а також проведення спільних заходів.


Саме про такі напрямки співпраці домовилися Міністерство освіти і науки та Центр інновацій «Сходи в майбутнє», підписавши двосторонній меморандум про співробітництво, - інформує прес-служба Міносвіти.

«Наше основне завдання – навчати молодь інноваційно мислити, а також популяризувати в суспільстві наукові ідеї, які повинні бути впроваджені. Саме співпраця з бізнесом та громадськими організаціями – основний ключ для реалізації цього завдання», – зазначив заступник Міністра освіти і науки Максим Стріха.

Міністерство й раніше мало спільні проекти з ЦІ «Сходи в майбутнє». Зокрема, Центр уже другий рік поспіль є партнером проведення Всеукраїнського фестивалю інновацій.  Однак підписання меморандуму допоможе посилити спільну роботу зі студентами, а також проводити більше спільних конференцій, семінарів, круглих столів з питань інноваційної діяльності.

«В Україні багато талантів, але є певне нерозуміння у молодих науковців, як отримати практичний результат їх напрацювань. Треба поширювати ці знання. Я переконаний, що для цього потрібно розвивати плідне державно-приватне партнерство із залученням до співпраці офісів трансферу технологій», – зазначив голова спілки Центр інновацій «Сходи в майбутнє» Ігор Найда.


Поділіться з друзями:   

Останні новини