MEDCONQUEST єднає студентів України

У ЗДМУ відбувся цікавий захід, організований активістами Студентської ради та проекту ANTEVERTO - перший Всеукраїнський MEDCONQUEST.


Формат квесту добре знайомий студентам нашого університету, бо у ЗДМУ проходить вже  вчетверте.  З огляду на те, що такий формат змагальності між студентами в опануванні професійними навичками здобув популярність, коло учасників розширюється і захід означено Всеукраїнським.

Майбутні медики ЗДМУ зустрічали гостей, своїх ровесників з медичних закладів вищої освіти  -  ДМА, ДНМУ(Маріупольської філії), НМУ, ВНМУ та УМСА. Запорізький державний медичний університет представляло четверо учасників з І медичного та ІІ міжнародного факультетів, які виграли змагання в зимовому MEDCONQUEST.

Відкрив захід, привітавши гостей  в ЗДМУ і побажавши учасникам  квесту успішно подолати всі завдання проекту та отримати позитивні емоції від спілкування, проректор з науково – педагогічної роботи ЗДМУ професор Вадим Візір.

Шість  команд по чотири учасники в кожній мали за певний час вирішити практичні та теоретичні завдання на 11  локаціях, які розташовані на  усій території ЗДМУ -  в 1, 2, 3 навчальних корпусах та міжкафедральному тренінговому Центрі. Випробування стосувалися  13 медичних дисциплін, і цього разу  організатори розробили цікаві завдання підвищеної складності.  Тож квест тривав  три з половиною години динамічної напруженої праці. У тренінговому центрі  учасників очікували завдання з  терапії і надання першої невідкладної  допомоги. У навчальних корпусах -  з  анатомії і оперативної хірургії, радіології тощо. Окрема  локація – комплекс  включала мікробіологію, патофізіологію, фармакологію. Новими випробуваннями цього року стали запитання з біохімії та психіатрії.

Усі учасники отримали позитивну енергетику, а справжній драйв дістався переможцям  MEDCONQUEST -  команді з Дніпра, друге місце у команди  ЗДМУ,  третє  - у  студентів  Донецького медичного, які навчаються в Маріуполі.

Учасники  отримали подарунки з логотипом квесту. Переможці – кубок і книги.

Гостей вразила краса території студентського містечка, сподобалась  організація квесту, гостинність господарів. Ці враження вони повезли у свої виші.


Поділіться з друзями:   

Останні новини