КНУ налагоджує співпрацю з Цзинянським університетом

28 травня Київський національний університет імені Тараса Шевченка відвідала делегація Цзинянського університету (КНР).


Як інформує прес-служба університету, до її складу увійшли такі представники Цзинянського університету: віце-президент пан Чанг Хонг, декан коледжу хімії матеріалознавства пан Лі Дан, декан школи міжнародних досліджень Академії міжнародних китайських студій пан Чанг Ченджіанг, декан науково-дослідного інституту інтелектуальних технологій роботів пан Лю Нінг, директор відділення вищих навчальних закладів Вищої школи пан Лю Жуань, заступник директора Управління міжнародного обміну та співробітництва пані Ванг Ю.

Відбулася зустріч з проректором з науково-педагогічної роботи (навчальна робота)  Володимиром Бугровим. Він розповів про факультети, інститути, коледжі, що входять у структуру Університету.  Проректор зауважив, що Шевченків університет співпрацює з шістнадцятьма китайськими ЗВО і завжди готовий розширювати співробітництво.

Представники Цзинянського університету виявили зацікавленість у співпраці з факультетом психології та хімічним факультетом. У ході зустрічі сторони домовилися підготувати, а згодом підписати договір про співробітництво.


Поділіться з друзями:   

Останні новини