Міністру освіти і науки України призначили нових заступників

Уряд провів низку кадрових призначень. Так, на своєму засіданні 11 вересня 2019 року Кабінет Міністрів України призначив заступників у низку міністерств.


У Міністерство освіти і науки заступниками Міністра призначені: Полюхович Юрій Юрійович (перший заступник Міністра), Мандзій Любомира Степанівна (заступник Міністра), Ярмистий Максим Миколайович (заступник Міністра).

Полюхович Юрій Юрійович

Народився 1 листопада 1980 року у м. Костопіль Рівненської області.

Ступінь магістра з історії отримав 2003 року в Національному університеті "Києво-Могилянська академія".

Протягом 2009-2012 років навчався в аспірантурі Київського національного університету імені Тараса Шевченка, кандидат історичних наук. Автор понад 40 наукових публікацій.

З 2000 року представник України в Європейській асоціації дослідників культури майя WAYEB.

Упродовж 2014-2016 був науковим співробітником (постдокторантура) Університету штату Каліфорнія, Чіко (США). Дотепер також працював у Національному інституті антропології та історії (Мексика).

Має великий досвід роботи у приватних компаніях, в яких, зокрема, займався питаннями розвитку інновацій.

З 2014 до 2016 року був радником Міністра освіти і науки України на громадських засадах. З 2017 року очолює громадську організацію «Українська науково-дослідна фундація».

Вільно володіє англійською, іспанською та класичною чольті (мова ієрогліфічної писемності майя).

Мандзій Любомира Степанівна

Народилася 10 травня 1973 року у с. Опака Дрогобицького району Львівської області.

1995-го закінчила Львівський державний університет імені Івана Франка за спеціальністю «Географія».

Упродовж 1998-2001 рр. за спеціальністю «Політичні інститути та процеси» навчалася в аспірантурі Львівського національного університету імені Івана Франка. У 2003 р. захистила дисертацію на звання кандидата політичних наук.  2008 року отримала вчене звання доцента.

З 2001 року до 2016 року працювала на кафедрі політології філософського факультету Львівського національного університету імені І. Франка.

Протягом 2016-2019 рр. — директор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації. У липні 2019 року перемогла у конкурсі на посаду начальника управління Державної служби якості освіти у Львівській області.

Вільно володіє польською мовою, а також має достатній рівень англійської.

Ярмистий Максим Миколайович

2006 року отримав ступінь магістра права в Чернівецькому національному університеті ім. Юрія Федьковича. 2009-го здобув другу вищу освіту спеціаліста з фінансів, економіста-фінансиста у Чернівецькому торговельно-економічному інституті Київського національного торговельно-економічного університету. Досліджував галузь освітніх вимірювань у Національному педагогічному університеті ім. М. Драгоманова.

Брав участь у програмах професійного зростання у Роттердамі (Нідерланди) і США.

Упродовж 2005-2008 рр. працював в Управлінні державної служби Головдержслужби у Чернівецькій області. З 2008 до 2011 року обіймав посади в юридичному управлінні Державного комітету України у справах національностей та релігій.

У 2011-2013 рр. був начальником юридичного відділу Державної навчально-наукової установи «Академія фінансового управління». З 2016 працював директором департаменту правового забезпечення Міністерства освіти і науки України.

Володіє англійською та польською мовами.


Поділіться з друзями:   

Останні новини