Спеціалісти НФаУ впровадили в життя нові дистанційні курси

16 жовтня 2019 р. у НФаУ відбулося урочисте вручення сертифікатів розробникам дистанційних курсів.


Протягом 2018-2019 н.р. НФаУ проводив апробацію нових дистанційних курсів, розроблених кафедрами університету для навчального процесу здобувачів вищої освіти 2-4 років навчання. Після апробації кожен дистанційний курс отримав експертну оцінку на відповідність вимогам «Положення про експертизу дистанційного курсу в НФаУ» за структурною, змістовною і методичною складовою.

Сертифікат відповідності  отримав 21 дистанційний курс: Аналітична хімія; Англійська мова (за професійним спрямуванням); Аптечна технологія ліків (кафедра Аптечної технології ліків); Аптечна технологія ліків (кафедра Технології ліків); Біологічна хімія; Військова підготовка (Модуль 1); Етика та деонтологія у фармації; Загальна та неорганічна хімія; Українська мова та культура України (Модуль: Українська мова); Клінічна фармація та фармацевтична опіка; Лікарська та аналітична токсикологія; Логіка; Медичне та фармацевтичне товарознавство; Нутриціологія та броматологія; Організація та економіка фармації; Промислова технологія лікарських засобів; Промислова технологія лікарських засобів; Управління інноваційною діяльністю; Фармакогнозія; Фармакологія; Фармакотерапія з фармакокінетикою.

16 жовтня 2019 р., під час засідання Центральної методичної ради НФаУ, перший проректор з науково-педагогічної роботи А.І. Федосов урочисто вручив сертифікати розробникам дистанційних курсів і привітав з співробітників кафедр-розробників.

Центр медіакомунікацій НФаУ


Поділіться з друзями:   

Останні новини