Уряд виділив 4 млн грн для ліквідації наслідків пожежі в одеському коледжі

Кабінет Міністрів України виділив майже 4 млн грн для ліквідації наслідків пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.


Відповідну постанову було прийнято на засіданні Уряду сьогодні, 11 грудня 2019 року, - інформує прес-служба Міносвіти.

Зокрема, по 200 тис грн виділено родинам загиблих під час пожежі, по 50 тис грн – травмованим. Кошти спрямують до ДСНС та Одеської ОДА з резервного фонду Держбюджету.

“Ці гроші жодним чином не зможуть зменшити масштаб трагедії, що сталася. Однак це та мінімальна підтримка для родин, яку держава може дати наразі. Міністерство освіти і науки висловлює свої глибокі співчуття родинам загиблих та всім, хто постраждав від пожежі”, – зазначила Міністр освіти і науки Ганна Новосад.

Нагадаємо, масштабна пожежа в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу розпочалась вранці 4 грудня 2019 року. Станом на 11 грудня жертвами пожежі стали 12 осіб. Постраждалими є 30 осіб, з них 9 лишаються в лікарнях.

Навчання студентів коледжу, який постраждав від пожежі, продовжилось вже 9 грудня. Для цього свої приміщення надали Одеський фінансово-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету та інший корпус Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на вул. Героїв Крут, 19.


Поділіться з друзями:   

Останні новини