Зворотній зв'язок зі студентством – освітньо-виховний вектор НФаУ

16 грудня 2019 р. ректор НФаУ Котвіцька А. А. зустрілася зі студентами першого курсу.


Захід, орієнтований на першокурсників, які відзначили свої перші 100 днів в якості студентів НФаУ, відбувся за ініціативи студентського парламенту.

У зустрічі взяли участь: ректор НФаУ Котвіцька А. А.; перший проректор Федосов А. І.; проректор з науково-педагогічної роботи Кубарєва І. В.; проректор з науково-педагогічної роботи Крутських Т. В., декан фармацевтичного факультету Кузнєцова В. Ю.; декан медико-фармацевтичного факультету Набока О. .І.; декан факультету фармацевтичних технологій та менеджменту Живора Н. В.; декан факультету з підготовки іноземних громадян КАлайчева С. Г., голова ППО студентів Калашник Є. І; куратори груп І курсу, представники студпарламенту, студентської профспілки студентів, першокурсники.

Ректор НФаУ Котвіцька А. А. у своїй промові підкреслила, що студентоцентричний простір – це головна теза освітньо-виховного процесу Національного фармацевтичного університету, тому зворотній зв'язок між адміністрацією та студентством є головним складником успішної підготовки майбутніх фахівців фармації.

Зустріч пройшла у форматі діалогу між ректором та першокурсниками. Студенти ставили питання, ділилися своїми думками та пропозиціями щодо активізації ролі студентства у діяльності НФаУ.

Аксенія Калініна


Поділіться з друзями:   

Останні новини