Литовський університет Вітовта домовився про співпрацю із 3 вишами, переміщеними з Донбасу

Каунаський університет Вітовта Великого (Литва) домовився про співпрацю з трьома переміщеними українськими вишами з Луганської та Донецької областей, повідомив посол Литовської Республіки в Україні Вальдемарас Сарапінас.


"Сьогодні три переміщені українські університети підпишуть меморандум про співпрацю з нашими університетами. Я впевнений, що наш Каунаський університет і українські виші знайдуть взаємні цікаві теми для продовження співпраці у сфері дистанційного навчання", - сказав Сарапінас на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

Меморандум підписано з Луганським національним університетом ім. Шевченка, Луганським національним аграрним університетом та Приазовським державним технічним університетом.

У свою чергу ректор Університету Вітовта Великого Юозас Аугутіс привітав новий етап співпраці з переміщеними університетами Донбасу. "Ми сподіваємося, що зможемо посилити інтеграцію університетів у європейський університетський простір, надати необхідну підтримку та знання викладачам і студентам вишів у цей непростий період життя", - додав він.


Поділіться з друзями:   

Останні новини