Мер Львова відсторонив чиновника з сумнівним дипломом

Начальник прес-служби міськради Христина Процак пояснила, що в ході перевірки наявності та достовірності дипломів у співробітників міськради у відповідь на відповідний запит відділу кадрів міськради Національний університет «Львівська політехніка» відповів, що диплом з такою номерному, який подав Гуменчук, у вузі не зареєстрований.


«На запит про диплом Ігоря Гуменчука від Львівської політехніки прийшла відповідь про те, що диплома з таким номерному, який подав Ігор Гуменчук, в політехніці не зареєстровано, то є такий диплом в університеті не видавався», - повідомила Процак.

При цьому вона зазначила, що мер створив комісію, яка вивчає ситуацію з Гуменчука, і після її остаточних висновків вирішуватиметься питання про передачу матеріалів до правоохоронних органів.

За її словами, в міськраді Гуменчук працює з 2002 року: спочатку був фахівцем першої категорії в управлінні капітального будівництва, потім в 2003 році був переведений на посаду головного спеціаліста відділу озеленення та формування ландшафтів, а в 2004 році - на посаду заступника начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин.

Процак також повідомила, станом на кінець жовтня відділ кадрів міськради перевірив більше 80% дипломів співробітників міськради, а також підлеглих міськраді структур.

Як повідомляли «Коментарі», у Львівській міській раді був обнаруженфальшівий диплом, який при влаштуванні на роботу представив у відділ кадрів заступник начальника управління земельних ресурсів Львівської міськради Ігор Гуменчук.


Поділіться з друзями:   

Останні новини