МОНМС запрошує до обговорення проекту постанови КМУ «Про затвердження Національної рамки кваліфікацій України»

На виконання вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» МОНМС повідомляє про оприлюднення на своєму офіційному сайті (рубрика «Громадське обговорення») проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Національної рамки кваліфікацій України».


Проект акта розроблено з урахуванням та на виконання положень, передбачених Програмою економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», Указу Президента України від 4 липня 2005 року № 1013 «Про невідкладні заходи щодо забезпечення функціонування та розвитку освіти в Україні», Угоди про партнерство та співробітництво між Україною і ЄС, а також зобов’язань України, взятих після приєднання до Болонського процесу у 2005 році. Підставою для розроблення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Національної рамки кваліфікацій України» є Закон України «Про Державну програму економічного і соціального розвитку України на 2010 рік».

Зауваження та пропозиції до проекту надсилати на електронну адресу a_garmash@mon.gov.ua, Гармашу А.А., завідувачу сектору міжнародних освітніх проектів.


Поділіться з друзями:   

Останні новини