Стівен Возняк став почесним доктором Державного інженерного університету Вірменії

За значний внесок у розвиток світової сфери інформаційних і комунікаційних технологій співзасновнику корпорації Apple Computer Стівену Возняку 11 листопада було присвоєно звання почесного доктора Державного інженерного університету Вірменії.


Возняк відвідав 11 листопада університет разом зі своєю дружиною Джанет Возняк, повідомляє кореспондент ІА REGNUM.

«Для мене велика честь перебувати в Вірменії», - підкреслив Возняк, виступаючи у вірменському університеті. Як зауважив він, Державний інженерний університет Вірменії, як і будь політехнічний вуз, має велике значення для нього. «З ранніх років я усвідомив, що повинен стати інженером, так як інженери і здатні щось створити, створити. Наше життя було і залишається повною технологій. Я закоханий в комп'ютер тому, що можу його програмувати », - зазначив Возняк.

Він також розповів про свою зустріч з Католикосом усіх вірмен Гарегін Другий, яка, за словами Возняка, нагадала йому студентські роки, коли його «надихала не тільки наука, але віра». Зазначимо, що Стівен Возняк прибув в Єреван 10 листопада для отримання премії президента Вірменії Сержа Саргсяна «Всесвітній авторитет в області інформаційних технологій».


Поділіться з друзями:   

Останні новини