Львівські політехніки відвідали навчальні заклади міста Нетішина

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації Національного університету «Львівська політехніка» відвідав навчальні заклади міста Нетішина Хмельницької області.


11 листопада 2011 року відбулося чергове виїзне засідання Інтелектуального навчально-наукового центру професійно-кар’єрної орієнтації НУ «Львівська політехніка». Цього разу його прийняло місто Нетішин – супутник Хмельницької АЕС.

Стабільна промислова ситуація зумовила повноцінне функціонування чотирьох середніх шкіл. Незважаючи на інвазію вищих навчальних закладів, що спеціалізуються на підготовці кадрів для атомних електростанцій, інтерес до здобуття вищої освіти у Львівській політехніці є надзвичайно високий як серед старшокласників, так і серед їхніх батьків. Приємно відзначити, що, крім запланованих зустрічей з учителями та дітьми у школах, цікаві профорієнтаційно-просвітницькі бесіди відбувалися безпосередньо на вулицях міста.

Особливою повагою і уважністю наша делегація була оточена персоналом під час відвідин навчально-тренувального центру АЕС. В результаті досягнуто принципової домовленості про організацію проходження практики студентів технічних спеціальностей. Освітяни міста зі щирим захопленням зустріли пропозицію про співпрацю з НУ «Львівська політехніка».

«Приїжджайте до нас, чекаємо Вас для організації тісної постійної співпраці» – ці слова багатократно звучали під час зустрічей.

Склад делегації Національного університету «Львівська політехніка»:

  • Захар’яш О.С. – директор Інтелектуального навчально-наукового центру професійно-кар’єрної орієнтації Національного університету «Львівська політехніка»;
  • Ліщак І.В. – заступник директора Інституту енергетики та систем керування;
  • Колодій Р.С. – заступник директора Інституту телекомунікацій і радіоелектроніки;
  • Кузик А.О. – старший викладач кафедри радіоелектронних пристроїв і систем.

Наступний приїзд політехніків в місто Нетішин запланований на середину січня 2012 року.

За матеріалами прес-служби НУ «Львівська політехніка»


Поділіться з друзями:   

Останні новини