Портал "Вища освіта" вітає студентів з Міжнародним днем студента

Шановні студенти! Прийміть щирі вітання з нагоди Міжнародного дня студента.


Національна традиція відвела юній інтелектуальній еліті одне з найвідповідальніших місць у процесі творення і розбудови власної держави. Це не випадково, адже новизна, неформальність, незаангажованість думки молодих неодмінно веде до поступу. Ваші успіхи та здобутки на рівні держави у навчанні, спорті, громадських справах тому важливий доказ. Ви – світла надія нашого краю, важливий чинник його соціально-економічного розвитку та духовного збагачення. Приємно сьогодні констатувати зростання попиту на вищу освіту. Творчо мислити, прагнути пізнавати незвідане, висувати перед собою досяжну мету і добиватися свого – таким має бути кредо сучасного студента.

Від вашої небайдужої життєвої позиції, активної участі у суспільних перетвореннях великою мірою залежить майбутнє України.

Нехай вам завжди щастить на іспитах, нехай ваші залікові книжки будуть заповнені добрими оцінками! Студентські роки – сама весела і незабутня пора!

Вам, студентам, вдається жити на контрастах: бути відповідальними і водночас легковажними, серйозними і веселими. Ви поки що не маєте нічого, але вам належить цілий світ. Ви і віддзеркалення нашого сьогодення, і представники сонячного майбутнього. Ви нікуди не поспішаєте і саме тому встигаєте жити.

Адміністрація порталу "Вища освіта"


Поділіться з друзями:   

Останні новини