Віктор Янукович: Необхідно створювати всі умови для розвитку науки та новітніх технологій

Президент України Віктор Янукович вважає інноваційно-інвестиційну модель розвитку України запорукою ефективності внутрішньої політики держави та економічного поступу.


Про це він заявив під час зустрічі з кандидатами на посаду голів районних державних адміністрацій.

«Ефективність внутрішньої політики ми можемо забезпечити тоді, коли в її основі буде закладена інноваційно-інвестиційна модель розвитку», - зазначив Глава держави.

У цьому контексті Віктор Янукович наголосив на необхідності постійної роботи з модернізації українських підприємств. «Необхідно втілювати енергозберігаючі технології, які дозволять нам випускати продукцію з конкурентоспроможною ціною», - сказав Президент.

Глава держави наголосив: інвестиції в національну економіку - це не лише перспектива розвитку країни, а й можливість створення нових робочих місць та збільшення випуску продукції з високою доданою вартістю. «Ми повинні думати, як переробляти наші сировинні ресурси, як на різних етапах покращувати технології», - зазначив він.

Україна повинна орієнтуватися на передові й перспективні світові технології, наголосив Глава держави. «Нам треба створювати всі умови для розвитку науки, інновацій, новітніх технологій», - резюмував Президент.


Поділіться з друзями:   

Останні новини