Євген Суліма відвідав Форум лідерів студентських профспілкових організацій

17 листопада 2011 року Перший заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту взяв участь у Форумі лідерів студентських профспілкових організацій «Якість освіти – основа майбутнього», який проходив у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім».


Як повідомляє прес-служба МОНМС, у роботі Форуму також взяли участь Представник Президента України у Верховній Раді, народний депутат Юрій Мірошниченко, Голова федерації професійних спілок України Юрій Кулик, Перший заступник Голови Державної служби молоді та спорту Сергій Глущенко, представники Асоціації правозахисних організацій студентів України та лідери студентських профспілкових організацій.

Євген Суліма від імені Міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника та себе особисто привітав присутніх студентів з Днем студента, побажав здоров’я, наснаги, вміння розуміти та слухати один одного.

Він зазначив, що його сьогоднішній робочій день цілком присвячений студентам: «Щойно я повернувся з зустрічі зі студентами Національного авіаційного університету, наступна зустріч буде в Національному педагогічному університеті ім. М.П. Драгоманова».

Євген Суліма також повідомив, що Міністерство проводить постійний діалог та зустрічі для відпрацювання питань, які виходять за межі компетенції вищого навчального закладу. Він зазначив, що «на першому місці – це питання забезпечення якості надання освітніх послуг, на другому місці, хотів би щоб було питання облаштування гуртожитків. І наступне питання також дуже важливе – розбудова інфраструктури підтримки здорового способу життя студентів».Перший заступник Міністра наголосив на тому, що «таке спілкування повинно бути не лише під час свят. Перш за все ми повинні вирішувати ті питання, які дозволяють отримувати якісні знання студентам. Тому і робота наших студентських профспілок, профспілкових активістів повинна бути направлена на постійний діалог з адміністрацією вищих навчальних закладів».

Також під час Форуму лідери студентських профспілок мали змогу задати питання Першому заступнику Міністра освіти і науки, молоді та спорту та почути на них відповіді.


Поділіться з друзями:   

Останні новини