В Києві урочисто нагородили переможців фотоконкурсу «Молоде обличчя України»

25 листопада 2011 року нагороджені автори двадцяти чотирьох найкращих робіт-переможниць Всеукраїнського фотоконкурсу «Молоде обличчя України».


Конкурс організовано Державною службою молоді та спорту України спільно з Міністерством культури України та Національною спілкою фотохудожників України.

Відкриваючи урочистості, присвячені підведенню підсумків конкурсу, ректор Київського Національного університету театру, кіно і телебачення імені І.К.Карпенка-Карого Олексій Безгін зауважив, що «Молоде обличчя України» вже стало традиційним заходом.

Директор департаменту з питань молоді та комунікацій Державної служби молоді та спорту України Ігор Хохич передав вітання від Голови Служби Равіля Сафіулліна.

«Фотоконкурс є логічним продовженням послідовної роботи, яка ведеться Службою для самовдосконалення молоді, її всебічного розвитку, організації змістовного дозвілля та підтримки творчих здібностей молоді в аспекті розвитку візуального мистецтва», - йшлося у вітанні Равіля Сафіулліна.

Начальник Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту КМДА Володимир Вовк передав вітання від Першого заступника Міністра освіти і науки, молоді та спорту Україні Євгена Суліми.

«Одним із пріоритетних напрямків формування державної молодіжної політики має бути постійна підтримка обдарованої молоді – потужного потенціалу творення майбутнього України», - зазначалося у вітанні.

Ігор Хохич нагадав, що до фіналу конкурсу вийшли 232 роботи молодих фотомитців із 19 регіонів України. Компетентне журі відібрало 24 найкращі роботи у восьми номінаціях: «Молодь і держава», «Професії молодих», «Талановита молодь України», «Українське студентство», «Дозвілля молоді», «Вибір молоді – здоров’я», «Всі різні – всі рівні» та «Нас єднає Україна».

Посадовець побажав молодим фотохудожникам натхнення, цікавих знімків та незрадливого відчуття краси.

Представники Міністерства культури України та Національної спілки фотохудожників України відзначили високий професійний рівень робіт, які визнані переможцями конкурсу.

Окрім дипломів та призів від організаторів, переможці також отримали цінні подарунки від спонсорів конкурсу - компаній «Кока-Кола Беверіджиз Україна», «Фокстрот» та «Київстар».


Поділіться з друзями:   

Останні новини