Україну представлено на Міжнародній виставці та науковій конференції «Освіта в епоху нового відродження»

24-26 листопада 2011 року в м. Ашхабад (Республіка Туркменістан) за підтримки Президента Гурбангули Бердимухамедова проведено Міжнародну виставку та наукову конференцію «Освіта в епоху нового Відродження».


Конференція, яка проходила в конференц-залі Палацу виставок, розпочалася з пленарного засідання. На ньому виступили: Дмитро Стрєбков (Російська Федерація), Влад Улману (Румунія), Гагунгпа Самнпе (ЮНІСЕФ), Гельмут Шрайер (Федеративна Республіка Німеччина). Ректор Національного транспортного університету Микола Дмитриченко (Україна) розповів про сучасний стан, перспективи впровадження інформаційних технологій та телекомунікаційних засобів на прикладі Національного транспортного університету України.

Секційні засідання проходили в Туркменському державному університеті ім. Махтумкули, Туркменському державному інституті транспорту та зв’язку, Туркменській Державній Академії Мистецтв та Туркменському Державному інституті економіки та управління. Від України виступили: начальник відділу інноваційних та інформаційних технологій Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Косик Вікторія з доповіддю «Інноваційні та комунікаційні технології в практиці міжкультурної взаємодії»; заступник директора з наукової роботи Інституту телекомунікацій і глобального інформаційного простору НАН України; доктор технічних наук, професор Трофимчук Олександр – «Мотивація студентів та молодих наукових співробітників до науково-дослідної роботи»; заступник директора з наукової роботи Національного центру «Мала академія наук України», кандидат технічних наук Стрижак Олександр – «Управління знаннями – основа забезпечення сучасного навчального процесу»; директор Державного НВП «Картографія» Сосса Ростислав – «Електронні навчальні картографічні посібники для вивчення географії в школі»; учений секретар Інституту телекомунікацій і глобального інформаційного простору Клименко Вікторія – «Професійна орієнтація молоді в екологічному вихованні»; Григорук Світлана (Хмельницький національний університет) – «Організація навчального процесу у ВНЗ з метою підвищення якості освіти з точки зору мотивації навчальної діяльності студента»; Бевз Валентина (Національний педагогічний університет ім. М. П. Драгоманова) – «Сучасні тенденції у розвитку системи шкільного навчання в Туркменістані та Україні».

За матеріалами прес-служби МОНМС


Поділіться з друзями:   

Останні новини