Кременчуцький університет відвідали освітяни з Китайської Народної Республіки

28 листопада міський голова Олег Бабаєв зустрівся з делегацією з Китайської Народної Республіки, зокрема, представниками університету Ланджоу Джи Атонг з китайського міста Ланджоу.


Вони прибули на Полтавщину на запрошення ректора Кременчуцького національного університету ім. Михайла Остроградського Михайла Загірняка. Китайська делегація перебувала у Кременчуці 2 дні і взяла участь у роботі круглого столу «Стабільний розвиток та роль освіти». Олег Бабаєв познайомив гостей з Кременчуком, його історію та сьогоденням. Представники університету Ланджоу Джи Атонг розповіли міському голові про свою співпрацю з Кременчуцьким національним університетом ім. Михайла Остроградського та подальші плани щодо співробітництва з Кременчуком. Ректор Кременчуцького університету Михайло Загірняк проінформував керівника міста про те, що сьогодні у Китаї навчається два кременчужанина: студент та аспірант. Керівник кременчуцького вузу також повідомив, що у планах на майбутнє обох навчальних закладів - обмін студентами та досвідом щодо наукових досліджень.

Члени китайської делегації зазначили, що хотіли б продовжити співпрацю і з міською владою Кременчука та запросили Олега Бабаєва відвідати їх місто Ланджоу. Після завершення зустрічі міський голова Кременчука та представники університету Ланджоу Джи Атонг з китайського міста Ланджоу обмінялися сувенірами та сфотографувалися напам’ять.


Поділіться з друзями:   

Останні новини