У Полтавському університеті економіки і торгівлі відкрили нову сучасну лабораторію

Нещодавно у вищому навчальному закладі Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» на факультеті харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу на базі кафедри технології та організації ресторанного господарства відбувся урочистий захід з нагоди відкриття лабораторного комплексу.


Комплекс включає лабораторію для проведення занять зі студентами, дегустаційну залу, презентаційну залу для проведення майстер-класів та підсобне приміщення. Комплекс обладнаний найсучаснішими видами устаткування, створені комфортні умови для безпечної роботи.

У презентаційній залі відбувся майстер-клас для практичних працівників закладів ресторанного господарства м. Полтави та Полтавської області з демонстрацією функціональних можливостей пароконвектомату фірми «Rational» (Німеччина).

Організатори заходу: підприємство «Полтаваторгзабезпечення» і кафедра технології та організації ресторанного господарства. Проводив майстер-клас шеф-кухар фірми «Rational» Віталій Цілий.

Відвідати майстер-клас прийшли працівники з 17 закладів ресторанного господарства м. Полтави, Полтавської області та викладачі університету.

Подібні заходи для практичних працівників закладів ресторанного господарства в Полтавському університеті економіки і торгівлі планується проводити регулярно, тому що це дозволяє значно підвищити рівень співпраці, а досвід, отриманий у ході майстер-класу, буде впроваджений у навчальний процес на кафедрі технології та організації ресторанного господарства для підвищення рівня конкурентоспроможності випускників факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.


Поділіться з друзями:   

Останні новини